Koiran/kissanhoito

Tarvitsetko lemmikillesi hoitajaa?

Dogsitterit ovat koulutettuja nuoria, jotka hoitavat lemmikkiäsi sopimuksen mukaan silloin kun lomailet tai lemmikin hoitoon tarvitaan apua arjen kiireiden vuoksi. Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka laskuttaa asiakasta ja maksaa nuoren palkan ja hoitaa työnantajamaksut. Ota yhteyttä 4H-yhdistykseen 050 572 6082.

 

Mia

Heippa! Olen pian 17-vuotta täyttävä tyttö Hausjärven kirkonkylältä.  Pääsen esteettä esimerkiksi Oittiin ja Riihimäelle sun muihin lähellä sijaitseviin paikkoihin junalla tai autokyydillä. Pidän kaikenlaisista koirista, vaikka kokemusta löytyy vain jackrusselinterriereistä, saksanpaimenkoirista ja collieista.

Haluaisin tutustua erilaisiin koiriin, niin pieniin kuin suuriinkin, ja vaikka olen kooltani pieni, pystyn hoitamaan isoakin koiraa.

Emma

Olen 16-vuotias(synt. 2001) ja asun Oitissa.
Perheessäni on kaksi koiraa. Molemmat ovat welsh corgi
cardiganeja. Tykkään olla koirien kanssa. Minulla on kokemusta
vetävistä koirista. Olen ollut koko ikäni koirien kanssa. Minulla on
myös kokemusta isommista koirista. Luonteeltani olen ystävällinen,
reipas ja avoin uusia asioita kohtaan. Tykkään eniten lenkkeillä
metsissä ja rauhallisissa paikoissa.

Henna


Olen 16-vuotias tyttö. Asun Hausjärven kirkonkylässä. Kuljetukset hoituvat esteettä esim. Oittiin ja Riihimäelle junalla tai autokyydillä.

Pidän ihan kaikenkarvaisista koirista, kokemusta kuitenkin löytyy lähinnä pienistä seurakoirista, mutta en silti lennä selälleni isompaa koiraa taluttaessani. Omistan kaksi pientä kiinanharjakoiraa, ja olen innokas tutustumaan uusiin ja erilaisiin koiriin. Kiinanharjakoirien lisäksi pientä kokemusta on brasilian- ja jackrusselinterriereistä. 

Matias

Olen 16-vuotias poika Hikiästä. Minun sukulaisillani on ollut jo pitkään koiria ja minullakin on ollut cockerspanieli pari vuotta, kunnes me ei voitu hoitaa sitä enää ja jouduimme myymään sen. Minulla on enemmän hoitokokemusta pienistä koirista, mutta pystyn hoitamaan myös isompia koiria. Pystyn ottamaan koiran kotiini hoitoon.

Outi

Olen 16-vuotias tyttö Hausjärveltä, Kurun kylältä. Pääsen yleensä liikkumaan lähes minne tahansa, etenkin kesäaikaan, joten hoitopaikan sijainnilla ei ole juuri väliä. Pystyn myös mahdollisesti ottamaan koiran omaan kotiini hoitoon. Perheessäni on kolme koiraa, suomenpystykorva, suomenajokoira ja jämtlanninpystykorva. Olen tottunut kaiken kokoisiin koiriin ja hoitanut myös koiranpentuja. Pystyn toimimaan monenlaisten koirien kanssa. Olen reipas ja avoin sekä ohjeiden mukaan toimiva, luotettava dogsitter.