Koiran/kissanhoito

Tarvitsetko lemmikillesi hoitajaa?

Dogsitterit ovat koulutettuja nuoria, jotka hoitavat lemmikkiäsi sopimuksen mukaan silloin kun lomailet tai lemmikin hoitoon tarvitaan apua arjen kiireiden vuoksi. Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka laskuttaa asiakasta ja maksaa nuoren palkan ja hoitaa työnantajamaksut. Ota yhteyttä 4H-yhdistykseen 050 572 6082.

 

Mia

Heippa! Olen pian 18-vuotta täyttävä tyttö Hausjärven kirkonkylältä.  Pääsen esteettä esimerkiksi Oittiin ja Riihimäelle sun muihin lähellä sijaitseviin paikkoihin junalla tai autokyydillä. Pidän kaikenlaisista koirista, vaikka kokemusta löytyy vain jackrusselinterriereistä, saksanpaimenkoirista ja collieista.

Haluaisin tutustua erilaisiin koiriin, niin pieniin kuin suuriinkin, ja vaikka olen kooltani pieni, pystyn hoitamaan isoakin koiraa.

Matias

Olen 17-vuotias poika Hikiästä. Minun sukulaisillani on ollut jo pitkään koiria ja minullakin on ollut cockerspanieli pari vuotta, kunnes me ei voitu hoitaa sitä enää ja jouduimme myymään sen. Minulla on enemmän hoitokokemusta pienistä koirista, mutta pystyn hoitamaan myös isompia koiria. Pystyn ottamaan koiran kotiini hoitoon.

Outi

Olen 18-vuotias tyttö Hausjärveltä, Kurun kylältä. Pääsen yleensä liikkumaan lähes minne tahansa, etenkin kesäaikaan, joten hoitopaikan sijainnilla ei ole juuri väliä. Pystyn myös mahdollisesti ottamaan koiran omaan kotiini hoitoon. Perheessäni on kolme koiraa, suomenpystykorva, suomenajokoira ja jämtlanninpystykorva. Olen tottunut kaiken kokoisiin koiriin ja hoitanut myös koiranpentuja. Pystyn toimimaan monenlaisten koirien kanssa. Olen reipas ja avoin sekä ohjeiden mukaan toimiva, luotettava dogsitter.