Töitä

4H-yhdistyksessä voit työllistyä kerhonohjaajana syyskuusta toukokuuhun ohjaten kerran viikossa iltaisin 1,5-2h kerrallaan eri puolilla Hausjärven kuntaa. Kerhonohjauksessa voit hyödyntää omaa osaamistasi ja harrastuneisuuttasi.  Lisäksi on mahdollista ohjata teemakerhoja, jotka kokoontuvat 6-10 kertaa. Teemoja ovat metsä ja luonto, kädentaidot, mediakasvatus, eläimet ym.

Kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana toteutettaviin päiväleireihin palkataan 2-3 leiriohjaaja/leiri. Leirit toteutetaan Oitissa, Monnissa, Hikiällä ja Ryttylässä.

Nuorten työpalvelun kautta voit työllistyä koiranhoitajaksi, lastenhoitajaksi, pihatöihin, kotisiivouksiin, tarjoiluavuksi ja metsätöihin (istutus, heinääminen).

Ennen työllistymistä tulee olla vastaava työelämäkoulutus ja Työt alkavat-koulutus suoritettuna. Koulutuksia järjestämme tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut 4H-yhdistyksen tarjoamista työllistämismahdollisuuksista, niin ilmoita siitä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla/WhatsApp-viestillä numeroon 050 572 6082 tai sähköpostilla hausjarvi@4h.fi.

Olen kiinnostunut